Hjemmesider

DigitalNu er et lille webbureau placeret midt i København, men med rødder fra den jydske muld. Vi udfører større eller mindre webopgaver i design af hjemmesider, og tilbyder derigennem en løsning som passer til dig og din virksomhed.

Hvorfor vælge DigitalNu DK?

Der er mange gode grunde til at vælge os...

Vi er erfarne, og er altid i øjenhøjde…

Vi er grundige

Vi går altid i dybden inden vi påbegynder en opgave. Vi afdækker dit behov som kunde, og ikke mindst de segmenter som skal benytte hjemmesiden.

Transparente Priser

Ingen skjulte gebyrer eller ekstraregninger. Prisen er altid klar fra start, og ændres ikke, så du som kunde, præcis ved hvad din investering lander på.

Fast kontaktperson

Hos DigitalNu får du tilknyttet en fast kontaktperson, så du ikke skal igennem et virvar af personer. Du kender os, og vi kender dig.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Vi ønsker kun tilfredse kunder, derfor kører vi med No Cure, No Pay politikken. Så hvis vi ikke lever op til dine forventninger, returnerer vi de indbetalte penge.

Hjemmeside med nem administration

CMS Hjemmeside

HVAD ER EN CMS BASERET HJEMMESIDE?

En CMS hjemmeside er en side du selv kan styre ved hjælp af et brugervenligt opdateringssystem.

Her hos DigitalNu får du en hjemmeside du kan opdatere når det er nødvendigt, uden at det tager din tid fra det der egentligt gælder – nemlig dine kunder!

Vi benytter hovedsageligt systemet WordPress…

Design af hjemmeside: Op til 3 udkast

Hos DigitalNu designer vi aldrig en hjemmeside uden at have fået en god og uddybende snak med kunden omkring deres ønsker først. Vi tager altid en god snak omkring valg af farver, opsætning, funktionaliteter mm., så vi på den måde nemmere kan arbejde os hen mod det færdige resultat.

Skulle vi mod forventning ikke ramme plet i først udkast, så fortvivl ikke. Vi tager en snak om hvad der var galt med det først udkast og vi kommer derefter med et nyt. Skulle siden forsat ikke være der, så er 3. gang lykkens gang og hos DigitalNu har vi via vores mange år i branchen den erfaring der skal til for at ramme lige netop dit udtryk indenfor de 3 udkast.

Kvalitet & Fokus

DigitalNu tilbyder dig løsninger som er præget af kvalitet og med fokus på hvilket budskab du, og din virksomhed, skal sende. Vi tror ikke på “færdigpakker” da alle firmaer er specielle og har noget at differentiere sig på. Derfor er det vores fornemmeste opgave, at finde frem til dette udtryk, igennem empatisk dialog. Hvis vi kan fange det…så kan vi vise og videreformidle det.

Det er vigtigt for os, at den løsning, og den service du får, ikke er “færdigpakket” på forhånd, men bygget op omkring din virksomhed, således at du og dine kunder ser den ægte vare. Vi er dine konsulenter.

DigitalNu tilbyder løsninger i et kvalitetspræget og yderst effektivt Content Management System. Et CMS er løsningen til dig som har eksempelvis et firma, hvor tiden hellere skal bruges på firmaet, end på at opdatere siden gennem besværlige koder- tid er penge og det koster at hyre en webmaster.
Løsningerne hos DigitalNu er kort sagt ikke blot en tidsbesparelse – men også en økonomisk gevinst.

DigitalNu er “håndværkere” på nettet, og som man ser med håndværkere, så udarbejder vi et specifikt gennemsigtigt tilbud til dig, ud fra dine ønsker. På den måde er vi dine konsulenter fra a – z.
Vi lover intet…vi ikke kan holde….

DigitalNu står for kvalitet og funktionalitet – vi holder hvad vi lover, og vi garanterer at du får løsning som opfylder dine behov, og skaber det udtryk udadtil, som du har brug for. Dette gør vi gennem dialog, hvor vi kigger på dit firma og dig, de behov der forefindes, samt varetager de ønsker som i måtte have. Vi er nye på banen men vi kommer dog med masser af erfaring fra web branchen, så står du og mangler en hjemmeside til nogle fornuftige priser, så send os en mail via kontaktformularen her.

 • Kvalitet

  Vi sigter altid efter at producere hjemmesider, tekster og grafik, af højeste kvalitet.

 • Sikkerhed & Backup

  Hos DigitalNu er din side altid sikker, da der dagligt og ugentligt tages backup.

 • Ingen skjulte gebyrer

  Alt er aftalt inden påbegyndelse af design, priser, grafik osv. Ingen slemme overraskelser her, så du ved præcis hvad du går ind til.

HOW IT WORKS

Easy Steps & Solutions

How promotion excellent curiosity yet attempted happiness. Prosperous impression had conviction. For every delay death ask style. Me mean able my by in they. Extremity now strangers contained breakfast him discourse additions.

Panel Installation

Rendered her for put improved concerns his. Ladies bed wisdom.

Energy Consultation

Rendered her for put improved concerns his. Ladies bed wisdom.

System Design

Rendered her for put improved concerns his. Ladies bed wisdom.

Energy Audits

Rendered her for put improved concerns his. Ladies bed wisdom.

Mobilvenligt design

Du kan måske erhverve dig en fantastisk hjemmeside der ser godt ud når den vises på en stationær eller en bærbar computer, men når den vises på en mobiltelefon eller tablet, kan den være rodet, uorganiseret og svær at navigere. Hvis du lander i den kategori, mister du nemt potentielle kunder!. I gennemsnit holder 8 ud af 10 forbrugere op med at interagere med en hjemmeside, hvis dens indhold ikke vises korrekt på deres enhed. Det er frustrerende, så kan du bebrejde du dem for at forlade din side?

Den bedste praksis for webdesign

Responsivt design tilpasser sig automatisk din browsers størrelse hvilket gør det meget lettere for dine besøgende at finde alle de oplysninger de har brug for – uden at få grå hår og være frustrerede. Et responsivt design vises på alle enheder med den samme “backend”-kode, der justeres automatisk til enhver skærmstørrelse. Det betyder, modsat de “gode gamle dage” at, siden beholder den samme adresse (url) hvilket rent søgeoptimeringsmæssigt, er det kæmpeplus. Mobilenheder lå på 79% af det globale internetbrug ved udgangen af ​​2020, et mobilvenligt og responsivt webstedsdesign er og bliver et must, nu og fremover.

Responsivt design har været en del af bedste praksis for hjemmesider i årevis, så sørg for ikke at skuffe dine besøgende.

Kontakt

Start din drøm idag

Tag fat i os idag, og lad os høre lidt om hvor du vil hen med din forretning eller drøm.

Mail

info@digitalnu.dk

Telefon

(kommer senere) +45 50 25 24 14 (08:00 - 16:00)

Adresse

Manøgade, 2100 Kbh Ø

Få en aftale

Lad os starte idag

  DigitalNu

  Hos DigitalNu tror vi på at et firma skal være ærligt og transparent. Derfor har vi den indstilling til tingene, at vi vil hellere sige nej, end at love for meget.  Derfor går vi trygt kunderne og fremtiden i møde. 

  Created by DigitalNu & hosted by AT7hosting Com