Priser

Hos DigitalNu leverer vi kvalitet med transparente priser – ingen skjulte gebyrer

Hvorfor vælge DigitalNu DK?

Der er mange gode grunde til at vælge os...

Vi er erfarne, og er altid i øjenhøjde…

Vi er grundige

Vi går altid i dybden inden vi påbegynder en opgave. Vi afdækker dit behov som kunde, og ikke mindst de segmenter som skal benytte hjemmesiden.

Transparente Priser

Ingen skjulte gebyrer eller ekstraregninger. Prisen er altid klar fra start, og ændres ikke, så du som kunde, præcis ved hvad din investering lander på.

Fast kontaktperson

Hos DigitalNu får du tilknyttet en fast kontaktperson, så du ikke skal igennem et virvar af personer. Du kender os, og vi kender dig.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Vi ønsker kun tilfredse kunder, derfor kører vi med No Cure, No Pay politikken. Så hvis vi ikke lever op til dine forventninger, returnerer vi de indbetalte penge.

Hjemmeside

fra 4995,-
* Engangsbetaling
Op til 3 design forslag
10GB Web plads
E-mail adresser
Undervisning i CMS
Domæne tilknyttet hjemmeside
Hosting inkluderet

Hjemmeside

(leje af hjemmeside)
599,-
* månedlig leje -Kom igang fra kun 599,-
Op til 3 design forslag
Support (vi passer på din side)
Daglig og ugentlige backups
10GB Web plads
E-mail adresser
Undervisning i CMS
Domæne tilknyttet hjemmeside
Hosting inkluderet

Webshop

fra 9995,-
* Engangsbetaling
Integreret betalingssystem
15GB+ Web Space
E-mail
Domæne tilknyttet webshop
10 produkter indsættes af Digitalnu
Hosting inkluderet

IT & Support hjælp

350,-
pr påbegyndte 30. minutter
Hjælp til mailsystemer
Hjælp til PC/Mac
Hjælp til hjemmeside
Hjæp til CSS
Hjælp til hvis din side er hacked
Hjælp til andet...

Fast opdatering & support af din hjemmeside

fra 195,-
* fast betaling mdl.
Vedligehold af tema
Vedligehold af plugins
Vedligehold af WordPress
PHP Opdatering
Hjælp til udfordringer
Oplæring i det du ønsker
Hjælp til SEO
Har du ikke tid, så indsætter vi dit indhold

Hvorfor Søgeoptimering:

Har du et website uden at folk kan finde det? Det svarer til at åbne en butik uden at angive adressen.

Med en god SEO optimerng opnår du kvalitativ trafik til dit site. Hos DigitalNu Design går vi op i at levere den trafik til dit site, der skaber værdi og som resulterer i den højest mulige konvertering (fra klik til køb af service). Med en god synlighed fanger du brugeren, idet han/hun aktivt søger efter et givent produkt/service – hvis du med din synlighed på bl.a Google netop angiver det der søges efter, vil kunden højst sandsynligt klikke på din side og derpå gennemføre et køb af service.

Bliv synlig med SEO

Vores mission er at hjælpe din hjemmeside med at rangere højt og tiltrække målrettede besøgende gennem effektiv SEO.

Med vores omfattende erfaring og dybdegående viden om SEO-teknikker kan vi hjælpe din virksomhed med at opnå synlighed på nettet. Vores skræddersyede SEO-løsninger er designet til at imødekomme dine specifikke behov og målsætninger, uanset om du har en nyoprettet hjemmeside eller ønsker at forbedre en eksisterende.

Vores team af SEO-specialister arbejder tæt sammen med dig for at forstå din virksomheds unikke karakteristika, målgruppe og konkurrencesituation. Vi udfører omfattende søgeordsanalyse for at identificere de mest relevante og effektive søgeord inden for din branche. Dette danner grundlaget for en skræddersyet SEO-strategi, der vil hjælpe dig med at rangere højt i søgeresultaterne og øge din online synlighed.

Vores tjenester omfatter alt fra teknisk SEO-audit og optimering af hjemmesides hastighed til on-page SEO-optimering og linkbuilding. Vi sikrer, at din hjemmeside er teknisk velfungerende, har en solid struktur og indeholder kvalitetsindhold, der appellerer til både søgemaskiner og brugere.

Med vores ekspertise inden for SEO til hjemmesider kan vi hjælpe dig med at øge din organisk trafik, forbedre din online tilstedeværelse og øge din konverteringsrate. Lad os være din partner på rejsen mod at opnå maksimal synlighed og succes online.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside og opnå topplaceringer på Google med vores skræddersyede SEO-løsninger. Hos DigitalNu er din succes vores prioritet.

  • Hvad er bedst - SEO eller AdWords?

    Svaret er en blanding - desto mere du kan fylde på side 1 på google, desto bedre!

  • SEO er et marathon

    SEO er ikke en her og nu løsning - der kan gå uger og måneder inden din investering giver det afkast du har drømt om - At stoppe med organisk SEO svarer lidt til at stoppe op midt i et marathon - så bliver du overhalet.

  • Eksperter i din tilstedeværelse

    SEO er mange ting - Segmentering, søgeordsanalyser, ROI og meget mere. Hos DigitalNu sørger vi for at du ikke hælder penge ud af vinduet, men derimod får valuta får pengene. SEO er en investering - Ikke en udgift!.

HOW IT WORKS

Easy Steps & Solutions

How promotion excellent curiosity yet attempted happiness. Prosperous impression had conviction. For every delay death ask style. Me mean able my by in they. Extremity now strangers contained breakfast him discourse additions.

Panel Installation

Rendered her for put improved concerns his. Ladies bed wisdom.

Energy Consultation

Rendered her for put improved concerns his. Ladies bed wisdom.

System Design

Rendered her for put improved concerns his. Ladies bed wisdom.

Energy Audits

Rendered her for put improved concerns his. Ladies bed wisdom.

DigitalNu

Hos DigitalNu tror vi på at et firma skal være ærligt og transparent. Derfor har vi den indstilling til tingene, at vi vil hellere sige nej, end at love for meget.  Derfor går vi trygt kunderne og fremtiden i møde. 

Created by DigitalNu & hosted by AT7hosting Com