Hvordan opretter jeg en Google Analytics konto

Kom godt i gang med Analytics

Sådan begynder du at indsamle grundlæggende data fra et website:

 1. Opret eller log ind på din Analytics-konto:
  • Gå til google.dk/analytics
  • Vælg en af følgende muligheder:
   • Klik på Start gratis for at oprette en konto.
   • Klik på Log ind på Analytics for at logge ind på din konto.
 2. Konfigurer en ejendom på din Analytics-konto. En ejendom repræsenterer dit website eller din app og er samlingspunktet i Analytics for dataene fra dit website eller din app.
 3. Opsæt en rapporteringsvisning i din ejendom. Visninger giver dig mulighed for at oprette filtrerede visninger af dine data. Du kan f.eks. få vist alle data bortset fra din virksomheds interne IP-adresser eller alle de data, der er knyttet til en bestemt salgsregion.
 4. Følg vejledningen for at føje sporingskoden til dit website, så du kan indsamle data på din Analytics-ejendom.

Google Analytics: First StepsFour steps in Google Analytics that will help you gain a clear, comprehensive picture of your business.

Næste trin

Konfigurer din konto, dine ejendomme og dine visninger for at fastlægge adgangen til dine data og definere, hvilke data der er adgang til.

Du kan f.eks. gøre følgende:

Rediger din sporingskode for at indsamle yderligere data, f.eks.:

 • Brugerinteraktion med links, knapper, videobetjeningselementer og andre dynamiske elementer på dit website eller i din app. Få flere oplysninger om hændelsessporing.
 • E-handelsaktivitet såsom brugerengagement med produktlister og interne promoveringer og få oplysninger om, hvor effektivt dine brugere bevægede sig gennem købs- og betalingsprocessen. Få flere oplysninger om indsamling og rapportering af data vedrørende e-handel og udvidet e-handel.

Download Analytics-appen

Når du har installeret sporingskoden på dit website eller i din app og konfigureret din Analytics-konto, kan du downloade Analytics-appen fra Google Play, så du har adgang til Analytics-rapportering overalt (eller i hvert fald de steder, hvor der er forbindelse).

Få flere oplysninger om Analytics-appen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DigitalNu

Hos DigitalNu tror vi på at et firma skal være ærligt og transparent. Derfor har vi den indstilling til tingene, at vi vil hellere sige nej, end at love for meget.  Derfor går vi trygt kunderne og fremtiden i møde. 

Links

Created by DigitalNu & hosted by AT7hosting Com